11 Kasım 2017 Cumartesi

DÖNÜŞÜM YOLUNDA...


ENERJİNİ DOĞRU KULLAN
Niyetlerin net olmalı ve asla başkalarının özgür iradesine müdahale etmemeli, sen enerjini sevgi ile gönder gerisi zaten Allah’ın takdiri. Niyetinin önündeki engel sadece sen’sin; bir enerji, bir blokaj, bir eski kayıt ya da fark etmediğin bir kod. O dönüşünce ritüellerin de seni daha çok destekler. Her şey sadece enerjidir ve her şey belirli frekansta titreşir. Enerji gücü zaman ve mekandan bağımsız çalışır. O istediğin sana verilmeyecek olsaydı sen de bu kadar çok istemezdin… Evrende ve enerjiler dünyasında sınır yok ve her dilek gerçek olabilir; geçmiş yaşam ve eski kodlar size olmayacağını söyler sadece ve ego engel koyar. Her birey isterse bunları aşabilir. Ana noktadan ve odaktan ayrılmayın. Akışa da güvenin. Yüksek titreşili frekanslarla bağlantıda olmalısın. Enerji alanını temizle, sen bir mıknatıssın ve her şeyi çekebilecek güçtesin. Çakralar açık olmalı ve aura’n da temizlenmeli, ön hazırlığın tam olsun. Tekrar eden sorunun varsa sevin: bu senin elinde sen onu değiştirebilirsin. Karma ile ilgili eski blokaj yüzünden yaşanıyorsa sorun; yine dönüşüme açık olmalısın. Hayatındaki herkes ve her şey sana enerji verir bazen de enerjini çalar; bunları bul ve sapta, yanlış ise gönder. Negatif enerji ve düşünceler bazen seni ele geçirir, korku hızlı ilerler bunları bul yüzleş iptal et. Yaydığın enerji net mi berrak mı bunu bul… Her türlü blokajın en kök noktasına indiğimizde de sadece “sevgi” eksikliği ile karşılaşmış oluruz. Başka korkuları da doğuran ilk korkudur, nerede ilk korkmaya ve kendi blokajını yaratmaya başladın bunu bul. Olmuş gibi davranmayı unutma, bilinçaltın buna inanırsa zaten o sonucu sana çeker. Her olumsuz düşünce, cümle, anını iptal ettikçe yeni kapılar açılacak… isteklerini daha çok yaz yazmak beyan etmiş olmaktır, bu enerjini katlar. Her zaman peşin peşin teşekkür et; korkuyu siler konuyu şimdiki zamanda tutar. İşaretleri doğru takip et; bir niyete girince evren seninle işbirliği yapacak ve sana ilahi mesajlar sunacak.

NİYETE GİRİYOR, ENERJİ ÇALIŞMASI YAPIYORSUN… AMA SONUÇ ALAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORSUN; O ZAMAN YAŞADIĞIN MEKANI DA GÖZDEN GEÇİR BLOKAJ ORADA DA KALMIŞ OLABİLİR…
Mekana girildiğinde negatif enerji alma sürekli tekrarlanan tartışma ve kavgalar
Mekanda kasvet, huzursuzluk ve depresif his
Mekana girildiğinde enerjinin düşmesi bir anda eski olumsuz olayları hatırlama 
Mekan içerisinde umutsuz olma
Depresyon, rehavet, üşengeçlik, karamsarlık, öfke, huzursuzluk
Uyku problemleri ya da sürekli uyuma eğilimi 
Bolluk bereket tıkanıklıkları
Mekandan birinin haksız yere ayrılması 
Negatif titreşimli müzik ve tv yayınlarının etkisi 
Aşırı sigara ve benzeri maddelerin tüketimi
Kul hakkına girmiş kişilerin mekana gelip gitmesi 
Sık sık tekrar eden hastalıklar
O mekanda anısı olan birinin ölümü 
Sürekli dağınıklık ve eşya kalabalığı eski ve kullanılmayan veya yanlış kişilerden gelen hediyeler artıklar 
Hırsızlık ve şiddet olayları... BUNLARI YAŞADIYSANIZ MEKANINIZI ARTIK ENERJİSEL OLARAK TEMİZLEME VAKTİ aşk ve berekette yaşadığınız sorunların da kökü burada yatıyor olabilir.

ENERJİSEL MEKAN TEMİZLİĞİ 
İlk olarak tuzlu suyla her yeri sildirin ve her odaya bir KAYA tuzlu su kabı koyun.. Bu sulara önceden FELAK NAS KALEM SURELERİ, AYRICA BAKARA SURESİ VE AYETEL KÜRSİ de okunmuş olabilir. Evi sirkeli su ile silecekler de suya dua okuyabilir.
Havaya enerji veren dönüşüm sağlayan ve doğal aromatik yağlardan oluşan özel karışımlar hazırlayarak tütsü buhur yapın:
Canlandırma için: Adaçayı, Lavanta ve Nane, Biberiye yağları
Sakinleştirmek için: Lavanta, Papatya, Gül ve Ylang Ylang 
Biraz olumlu ses yaratın. Ses enerjiyi canlandırır, özellikle köşelerdeki bloke olmuş enerjiyi ortadan kaldırmak için iyidir. Okyanus sesi, doğa sesleri CD'si yardımcı olacaktır.
Adaçayının gücü negatif enerjiyi emer. Adaçayı yakıp dumanı tüm odalardan geçirin. Bu esnada mavi ve beyaz olacak şekilde tüm odalarda mum yakın. 
Odalara üstü açık kaplarda çörekotu/un/şeker/kişniş tohumu bırakın. 
Enerjisel mekan temizliğine ek olarak; taze çiçekler alın veya saksıda asla solmadan bakacağınız bir çiçek edinin ve hoş enerjisi olan müzikler çalın. Gerekmeyen, eski, kötü kişilere dair eşyalardan kurtulun. Ellerdeki şifa için: iki elin sürtün ve açın içine olumlama ve dua okuyun tüm yer ve duvarları bu elleriniz ile arındırın her köşeyi dikkate alarak... Sevgi ve şükür frekansında kalmaya ve güzel sevgi sözleri ve olumlama cümleleri kullanmaya dikkat edin. Eşyaları yerinden az da olsa oynatın, gerekirse yer değiştirin. Evde ofiste mutlaka melek ve bereket köşeleriniz olsun. Kırık ve yarım kalan ne varsa sevgi ile dışarı atın; tamamlanma enerjisini bloke etmesinler. SEVGİ VE IŞIKLA...

BEREKETLİ olabilirsin…
Para ile ilgili olumsuz konuşma yapmayın.Başkalarına da maddi olarak destek olun.
Kul hakkına girmiş kişi sizin de enerji dengenizi bozar.
Bolluk bereket sembolleri evde ofiste daha çok kullanılmalı, olumlama cümleleri artmalı.
Umutsuz olma çünkü rızık Allah’tan gelir, umut dolu olun.
Bereketinizin önündeki tüm blokajlar geçmişle, bilinçaltınızla ilgili ve hepsi de dönüşebilir.
Bereket geçmiş yaşam borçları ödenince bazen de kapınızı çalar.
Yaptığınız iş ve eylemler herkesin hayrına olsun.
Şükür enerjisinde kalın.
ATM önünden geçerken, banka kapısından girerken soğuk bir yerle ilişkiliymişsiniz gibi yapmayın oralara da sevgi saçın, ışık gönderin.
Kendinizi şimdiden bereketli olarak kabul edin olacak ve olmuşlara, peşin peşin teşekkür edin.
Paranın titreşen bir enerji, onunla ilişkiniz kötü ise sizden kaçar.
Para araçtır, amaç olursa sonra korku enerjisi yerleşir ve zaten sizden gider.
Para verirken “benden bir şey eksiliyor” duygunu bırakın…
Sana sunulanları al, aldıkça yeni fırsatları çekersin.
Vermek daha çok almaktır: Bağış yapın, zekat verin.
Size sunulan herşeyi alın, “istemem” demeyin, alın almak yeni bereketin kapısını da açar.
Yalan, kulhakkı, sevgisizlik, bağımlılık, isteksizlik bereketi tıkar. Sevgi’de kalın.
Hep vererek devam edilen ilişkiler kıtlık enerjisi getirir.
Bereket azı çok yapmaktır, bolluk ise senin doğuştan hakkın.

 Bir dilek neden gerçekleşmez…
Gerçekten arınmamış olabilirsiniz.
Gerçek kök sebep bulunmamıştır.
Hala hayrınıza olmayanı istiyor olabilirsiniz.
Sonuca güvenmeme enerjiniz fazladır.
Kuşku katıyorsunuz belki de…
Etraftaki olumsuz etkilere ve yorumlara açık davranıyor olabilirsiniz.
Gereken yaşam dersi alınmamış olabilir.
Ruhsal hafızadaki eski ve olumsuz kayıtlar dönüşmemiştir.
Konu ile ilgili olan karma borcu ödenmemiştir.
Kendinizi layık görmüyor olabilirsiniz…
İnanmıyorsunuzdur…

Bir şeyi istemek değil, ona inanmak sonucu getirecektir.
Siz elbette isteyeceksiniz, Allah isteyin vereyim der. İsterken de şart koyulmaz, dua ediliyorsa muhatabı Allah olduğu için gelen her son ve sonuç zaten beğenilir.
Enerjiyi büyütmek için bazen de başkalarını mutlu etmeniz enerjiyi ve kapıyı açar. Herkes mutlu olursa biz daha çok mutlu oluruz çünkü. Düşüncelerinizi daima ilahi olana, ruhun ihtiyaç duyduğu şekilde yönlendirin. Şükran içinde olun, sevgi enerjisinde kalın. Her yerde her şeyde Allah’ı gören, elindekine de daha çok şükredecektir. Hepsi zaten Allah’tan geliyor. Sınanma evresinde blokajlar çıkarsa bunları bile sevmeyi zamanla öğrenirsiniz. Bir dert büyütülürse kalıcı olur, dikkate alınmazsa çeker gider. Hayat bile geçici, dertler zaten geçicidir.

Tatsızlıklar egzersizdir, sürekli olumlu yaşayıp dönüşüm olmaz.
İyi ki oldu diyebilmek gerekir. Bu neden başıma geldi… Bunu bulmak önemli, yaşam dersini alıp geçmek de önemli, tekrar etmesin diye sorun… Öte alemden bize her gün enerji ve rehberlik gelir, bunları doğru alan kişiler bu dünyadaki yolunda daha güçlü ilerler. Arındıkça meleklere de yaklaşırsın. Doğru frekansa çıktığında rehberliğin de artar. Arınınca adım atman kolaylaşır, sana ait olanı olmayanı görürsün.

Düşünce ya da duygu geldiğinde sana sevinç veriyorsa doğru, hüzün, huzursuzluk, şüphe veriyorsa olumsuzdur. Sezgine güven ilk gelen bilgi doğru. Seninle irtibat kurmak isteyen rehber ruhlar isterse titreşimini düşürüp hızını indirir, nasıl yapacağına çok takılma su yolunu bulur. Yolun elbette açılacak. İçinde olduğun durum herkese hitap ediyor mu onların da hayrına mı bunu bul. Genel amaçların da olsun, sadece kendine yaşama. Başkalarından, ayrıca duyduğundan, gördüğünden sorumlusun. Bir iş ne kadar zor olursa olsun, sana yardım eden Allah ve melekler o nedenle başaracaksın.  Allah bildiği gibi yapar, sen de bu sonuca sevinmelisin. Allah’ın senin için istediği senin belki de şu an istediğinden üstün, fark et. Melekleri evet göremezsin, yaptıkları iyiliği her zaman görebilirsin.

Dua ettiğin zaman bir frekans oluşur.
Bir kapı aralanır. Bunun karşılığı sana çevren, enerjiler, ilahi rehberlik veya mistik yollarla mutlaka zamanı gelince sunulur. Yüksek enerji alemi sen saflığını ortaya çıkar diye bekliyor. Gerçekten kalbini açtığında oluyor. Yüksek ve temiz enerjiye sahip olmalısın. Doğru bir yol hüzün vermez sevinç getirir. Ruh geliştikçe üzülmez ama başkalarının üzüntüsünü dönüştürmek için de çalışır. Işık Aleminin varlıkları melekler sen ışığı seç diye hazır bekler, sen ne yaparsan yap seni sever bir gün doğruyu seç diye umar. Sen birine tüm saf sevginle yardım ettiğinde o kişinin de meleği bunu bilir. Geçici olanı artık bırakmalısın, biteceğini bile bile aynı yerde kalarak tekamülünü tıkıyorsun.

Sen, bu dünyaya gelirken diğer alemin elçileri melekler sana eşlik etti. Şimdi de öz’üne dönmek için onların yoluna ihtiyacın var. Melekler kendileri için çalışmaz, onlar kendini Allah’a ve iyiliğe adar. O yola girince, sen de meleksileşebilirsin. Dünyanın daha çok “meleksiye” ihtiyacı var.

Dileğinin olması için arınırken “melek enerjisine” de uyumlanabilirsin bu sana farklı bir ışık ve sevgi yolunu açar… Görevli olan bir melek güçlü bir ışıkla birlikte görülür ya da hissedilir. Onu hissettiğinde dünyan ve bakış açık kesin olarak değişir. Kötülüğün ve diğer olumsuz duyguların anlamsızlığı sende netleşir. Asla kibir ve korku enerjisi taşımayan bu tanışma senin içindeki ihtiyacın olan saf çocuğu da ortaya koyar. Bir melek, unutma ki bir grubun da elçisidir, onun arkasında ve yanında başka melekler de olabilir. Allah’ın izni ile Güneş Sistemi üzerine var etme anlamında emeği olan melekler elbette ki insanlar ile ilgili de etki ve görevlere sahip. Sen bu dünyada yalnız kaldığında, yolun tıkandığında, yardım istediğinde, bir melek seni duyuyor. Bazen de çoğu sonucu onlara borçlu oluyorsun ama onlar saf enerji varlığı olarak seni rahatsız etmemek için bunu sana belli bile etmiyor…

Bilinç uyanınca görünmez diye bir şey kalmaz. Her şey görünür ya da fark edilir, anlaşılır. Sen bir birey olarak, önce arınmalı, kalbini açmalı ve geçmişi bırakmalısın. Allah’ın sana verdiği üstün tüm özellikleri doğru kullanmalısın. Duanı eksik etmemeli, meleklerin enerjisini de hissetmelisin. Hepsi bir bütün ve hepsine ihtiyacın var. Düşük seviyeli enerjilerden ve insanlardan uzak durabilmelisin, mesela saf enerji varlıkları meleklerin aleminde eğlence veya zarar veren herhangi bir şey yok. Gelişen bir ruh da artık zararı yararından çok olan her şeyden bilinçli olarak uzak durur. Zaten dileklerinin gerçek olması için de izlemen gereken yol bu.

İnsan gelişince binlerce yıl sonra, kötülük ortadan kalkacak sadece iyilik olacak. Melekler nasıl minicik bir iyiliği bile kaçırmaz, sürekli iyilik yapar, insan da bir gün bu frekansa yakın olmak isteyecek. Yaptıklarının sana ve herkese ne hayrı var. Bunu bul… Dünya üzerindeki yaşam “kötülük” olmasa evet bozulur. Dünya iyi-kötü dengesi üzerine kurulu. Burası kusursuz cennet değil. Ama yine de inatla gidilen yol iyilik olacaktır bir gün tüm sınanmalar bittiğinde. Yaşamın gelişmesi için kötülüğe ihtiyaç var burada, o nedenle isteklerini engelleyen bir kötü durum var ise: bunu sınanma olarak algıla, yola devam et.

Olumlamalar:
Bugün dileklerim gerçek oluyor.
Saf enerji varlıkları melekler benim ışığım.
Niyetim güzel, her şey hızlı ve olumlu gelişiyor.
Benim koruyucu meleklerim var, her an sevgiyle korunuyorum.
Sevgiyle verir ve alırım.
Dileklerimin gerçekleşmesi benim elimde.
Allah bana ruhundan üfledi, özel ve güçlüyüm.
Çok şükür her şey mükemmel bir dengede.
Yaşadığım her şeyi çok seviyorum.
Ruhani yönden güçlüyüm.
Saf ve temiz bir enerji ile donatıldım.
Yüksek bilince sahibim, yaşamım güzel ilerliyor.
Ben iyi bir öğrenciyim, yaşam her gün bana güzel şeyler öğretir.
Bize ışık ve enerji gönderen yüce melekler ile korunuyorum.
***
Bu olumlamaları sıkça tekrar edebilir, suyun oluşturma gücü nedeniyle suya da okuyup içebilirsiniz. Kodlama gücü için kuvars kristaline okuyup ayrıca taşıyabilirsiniz.

 
                                     TUĞÇE IŞINSU ile Bireysel
                                    "GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, BEREKET ENERJİSİ, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               TAROT, KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.